www.school315.kiev.ua

Гімназія №315 з поглибленим вивченням іноземних мов
Гімназія №315 з поглибленим вивченням іноземних мов

Автор Тема: Учні гімназії давайте спілкуватись  (Прочитано 6376 раз)

Atol

• Гость
  Шановні учні гімназії. Я пропуную Вам вийти за межі своєї гімназії у плані спілкування. Я з Західної України потрапив сюди випадково. Чесно кажучи форум у Вас не дуже прикольний, мало тем і так далі, тому заліз аж сюди. Пишіть сюди або на ящик. Адресу дам, Atoler@rambler.ru. Моя Вам порада, по можливості створіть невеликий чат, це буде просто супер, бо форум це не зовсім те, що потрібно для спілкування. Пишіть, поговоримо :D

Ноябрь

• Гость
Доброго дня, турист))я вже вийшов за межі гімназії 5 років тому, та вже сумую по тим безтурботнім та радісним рокам, які я провів в цій школі,* :o я сам в шоці що я написав* >:D!!! Я повністю з тобою згоден,щодо облаштування великого мега чату,який би був прикрасою цього чудового сайту)))

Оффлайн Едвард Нортон

• Хочешь стать умнее - играй с более умным противником
  • Модераторы
  • Гуру
  • Король
    • Email
Чат не прокатить 100% !Пусть на форуме хотябы онлайн до 30 сначала поднимется !
Однажды,ты спросишь у меня,что для меня важнее Жизнь или Я....
Я отвечу Жизнь...Ты обидешься и уйдёшь,не узнав что вся моя Жизнь это ТЫ....Любимой посвящается

Wizard

• Гость
Чат не прокатить 100% !Пусть на форуме хотябы онлайн до 30 сначала поднимется !
O0 O0 O0

Koshman

• Гость
Народ как мне найти девушку, которая в этом году кончила вашу школу. Её зовут Сафонова Тома. Please напишите её аську либо мобильный на 485374776 (моя аська)!!!

vesnywka

• Гость
2 Koshman: если ты говоришь о той Томе Сафоновой с которой знакома я , то советую просмотреть списки учеников.. пока они еще с прошлого года не изменились. Если конечно мы говорим об одном и том же человеке...

Оффлайн Admin

• Administrator
  • Гуру
    • Гимназия 315
    • Email
Списки учеников еще прошлогодние......
Скоро сменим....

Р Е К Л А М А
adamant Rated by MyTOP Nline
|Початок | Адміністрація | Викладачі | Вчителям | Учням | Батькам | Прийом до гімназії |
|Журнал гімназії | Форум | Наш відпочинок | Самоврядування | Медалисти гімназії |
|Галерея |Газета "Бумеранг" | Інтернет-каталог | Мапа сайту |